Başkan Kurtulan’dan Emniyet’e kutlama

09-04-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin’i ziyaret etti.   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette polis teşkilatının

Başkan Kurtulan’dan Emniyet’e kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutlayarak, “Emniyet mensuplarımıza gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Tüm polis teşkilatı mensuplarının adına düzenlenen özel kutlama kartları emniyet mensuplarına teslim edilirken, Emniyet Müdürü Zafer Ersin de polis teşkilatı için böylesine önemli bir günde kendilerini ziyaret eden Başkan Kurtulan’a teşekkür etti.