Başkan Kurtulan’dan eğitim gönüllülerine destek

31-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hacı Ahmet Köylüleri Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin (HAKED) düzenlediği iftar yemeğine katıldı.      Başkan Kurtulan’ın eğitim gönüllülerini

Başkan Kurtulan’dan eğitim gönüllülerine destek

Başkan Kurtulan’ın eğitim gönüllülerini yalnız bırakmadığı programa; Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri ve eğitim gönüllüsü aileler katıldı.

Yalıntaş İlköğretim Okulu bahçesindeki iftarda konuşan HAKED Başkanı Mustafa Uzun, derneğin 2008 yılından bugüne kadar sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgiler verirken, eğitimde istedikleri hedeflere ulaşmak için birlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise eğitime gönül veren kuruluşlara her zaman destek olmaya hazır olduklarını söylerken; “ HAKED’in 4 yıldır ilköğretimden, üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde okuyan öğrencilerimize verdiği maddi ve manevi katkıyı takdirle karşılıyorum. İyi ve kaliteli eğitim için sürdürülen bu çalışmaların her zaman yanındayız. Eğitim gönüllülerini tebrik ediyorum” dedi.

İftar programında protokol tarafından SBS’de başarılı olan öğrencilere hediyeler verildi.

.