Başkan Kurtulan’dan ‘Ebeler Haftası’ ziyareti

21-04-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası dolayısıyla sağlık kuruluşlarında görev yapan ebelere kutlama ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa

Başkan Kurtulan’dan ‘Ebeler Haftası’ ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası dolayısıyla sağlık kuruluşlarında görev yapan ebelere kutlama ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başhekim Opr. Dr.Erol Bağcivan ve hastane yönetimi ile görüşen Başkan Sadi Kurtulan, burada hizmet veren ebelerle bir araya gelerek, günlerini kutladı. Ebelere çiçek ve kalem hediye eden Başkan Kurtulan; “  Anne ve bebek sağlığı hizmetlerinde sağlık teşkilatımızın can damarı konumunda olan ebelerimizin gösterdiği üstün gayret her zaman takdire şayandır. Büyük fedakârlıklar içerisinde halkımıza kaliteli sağlık hizmetini vermeyi amaçlayan ebelerimizin bu zor ve onurlu görevlerini başarıyla sürdüreceklerine inancım tamdır. Aile ve toplum için birer sağlık danışmanı ve eğitimcisi olarak görev yapan ebelerimize hizmetlerinde başarılar diler, Ebeler Haftası’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ayrıca 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü dolayısıyla Devlet Hastanesi’nde hizmet veren tıbbi laborantlarında bu özel gününü kutladı.