Başkan Kurtulan’dan doktorlara ‘Tıp Bayramı’ ziyareti

14-03-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçede görev yapan doktorları unutmadı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘14 Mart Tıp Bayramı’

Başkan Kurtulan’dan doktorlara ‘Tıp Bayramı’ ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçede görev yapan doktorları unutmadı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların bu özel gününü kutladı. Başkan Kurtulan ilk olarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Erol Bağçıvan ve hastane doktorlarını ziyaret etti. Başhekim Bağçıvan nezdinden tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Kurtulan, günün anısına doktorlara belediye ajandası hediye etti. Başkan Sadi Kurtulan Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktorlar adına da Toplum Sağlığı Merkezi Sağlık Grup Başkanı Dr. Özgür Yıldız’ı ziyaret ederek, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Başkan Kurtulan; “ Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. ‘Önce İnsan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi büyük önem taşımaktadır. Toplumların sağlık alanına verdiği önem hedefledikleri modern yaşamın öncelikli koşullarındandır. Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesiyle mesleğine adamış hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.