Başkan Kurtulan’dan diş hekimlerine ziyaret

25-11-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘22 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü’nü kutladı. Başkan Sadi Kurtulan, bilimsel diş hekimliğinin

Başkan Kurtulan’dan diş hekimlerine ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘22 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü’nü kutladı. Başkan Sadi Kurtulan, bilimsel diş hekimliğinin kuruluşunun 106. yılı olan ‘ 22 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü’nde hastane ve özel kliniklerde hizmet veren hekimleri görevleri başında ziyaret etti. Diş doktorlarına günün anısına çiçek takdim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ağız ve diş sağlığı bakımının küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimlerle çocuklara kazandırılması gerektiğini söyledi. Ağız ve diş rahatsızlığının birçok hastalığın habercisi olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Bireyin genel sağlığını doğrudan etkileyen diş hastalıkları için başta çocukluktan itibaren verilecek eğitimlerle toplumsal duyarlılık oluşturulması ve koruyucu önlemlerin alınması gerekiyor.  Bu bilincin oluşmasında özverili çalışmalar yürüterek, halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması için her türlü bakım ve tedavilerini sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.