Başkan Kurtulan’dan Diş Hekimleri’ne kutlama ziyareti

26-11-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bilimsel diş hekimliğinin kuruluşunun 105. yılı olan ‘ 22 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş

Başkan Kurtulan’dan Diş Hekimleri’ne kutlama ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bilimsel diş hekimliğinin kuruluşunun 105. yılı olan ‘ 22 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü’nde ilçede görev yapan diş hekimlerini unutmadı. Diş Hastanesi ve özel kliniklerde hizmet veren hekimleri görev başında ziyaret ederek, karanfil sunan Başkan Sadi Kurtulan, ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak hedefiyle hizmet veren diş hekimlerinin sağlık ordusunun vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirdi. Ağız ve diş rahatsızlığının birçok hastalığın habercisi olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan; “  Bireyin genel sağlığını doğrudan etkileyen diş hastalıkları için başta çocukluktan itibaren verilecek eğitimlerle toplumsal duyarlılık oluşturulması ve koruyucu önlemlerin alınması gerekiyor.  Bu bilincin oluşmasında özverili çalışmalar yürüterek, halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması için her türlü bakım ve tedavilerini sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Mustafakemalpaşa’da hizmet veren diş hekimleri de kendilerini bu özel günde unutmayan Başkan Kurtulan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.