Başkan Kurtulan’dan Diş Hekimleri’ne kutlama

22-11-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Diş Hekimleri Günü’ dolayısıyla ilçede görev yapan diş hekimlerini ziyaret etti.      Belediye Başkanı Sadi

Başkan Kurtulan’dan Diş Hekimleri’ne kutlama

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bilimsel diş hekimliğinin kuruluşunun 104. yılı olan ‘ 22 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü’nde Mustafakemalpaşa’da görev yapan diş hekimlerini unutmadı.
     Diş Hastanesi ve özel kliniklerde hizmet veren hekimleri görev başında ziyaret ederek, karanfil sunan Başkan Sadi Kurtulan, birçok hastalığın habercisi olan ağız ve diş rahatsızlığının önlenebilmesi için hizmet sunan diş hekimlerinin sağlık ordusunun vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirdi.
     Ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığın kazandırılması için küçük yaşlarda verilen eğitimlerin önemini belirten Başkan Kurtulan; “ Bilimsel sonuçlar diş hastalıklarının insan sağlığı için ölümcül sonuçlar doğurabileceğini ortaya koyuyor. Bunun için yeni nesillere daha küçük yaşlarda bu bilinci aşılamamız gerekiyor. Bu konuda toplumsal bilinç oluşturmak diş hekimleri kadar herkesin görevidir. Halkımızın ağız ve diş sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedaviyi, özverili çalışmalarla sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
     Mustafakemalpaşa’da hizmet veren diş hekimleri de kendilerini bu özel günde unutmayan Başkan Kurtulan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

.