Başkan Kurtulan’dan ‘Beyaz Melekler’e kutlama ziyareti

20-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’ dolayısıyla Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşirelere kutlama ziyaretinde bulundu. Hemşirelere karanfil dağıtarak bu özel günü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, temelinde in

Başkan Kurtulan’dan ‘Beyaz Melekler’e kutlama ziyareti

Hemşirelere karanfil dağıtarak bu özel günü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, temelinde insan sevgisi olan hemşireliğin, sabır ve şefkatle yoğrulmuş kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi.

Başkan Kurtulan; ” Hemşireler Günü’nü bu mesleğin anlam ve öneminin hatırlanmasına, gayretleriyle mesleğe kalite ve değer kazandırmış hemşirelerimizin anılmasına bir vesile saymaktayız. Halk sağlığını korumayı hedefleyen, planlama ve örgütlenme çalışmalarına katkı koymak, hastalık halinde tedaviye yönelik hizmetleri sunmak gibi önemli sorumlulukları bulunan hemşirelerimiz, her koşulda güler yüzlü olmak gibi bir meziyeti sergilemeyi de becerebilmektedirler. İnsan sağlığından daha önemli ve öncelikli hiçbir şeyin olamayacağı bilinci içerisinde her şart altında büyük bir fedakârlık örneği sergileyen hemşirelerimizin verdikleri hizmet, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. Görevlerini ülkemizin her köşesinde özveriyle sürdüren tüm hemşirelerimizin ‘12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum ” dedi.