Başkan Kurtulan’dan Beyaz Baston Körler Haftası mesajı

07-01-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan her yıl 07/14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kurtulan’dan Beyaz Baston Körler Haftası mesajı

Herkesin birer engelli adayı olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan mesajında “Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi engelli olmayı hiçbir insanımız kendi isteğiyle seçmemektedir. İnsan ömrü; üzüntüsüyle, sevinciyle, acısıyla, tatlısıyla bir yoldur. Bu yolda hepimiz görme özrü dahil birer engelli adayıyız. Bu nedenle hayata tutunma konusunda sabrın en güzel örneğini gösteren bu insanlarımıza yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmek, onların toplumla kaynaşmasını sağlamak, hepimizin görevidir. Bu önemli gün ve haftada tüm görme engelli vatandaşlarıma sağlık, sıhhat diler, saygılar sunarım”