Başkan Kurtulan’dan bayan güreşçiye kutlama

05-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Takım’a davet edilen Belediye Spor’un bayan güreşçisi Sevcan Sucu’yu kutladı. Güreş de önemli başarılara imza atan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü’ne bir onurda Milli Takım’dan geldi.

Başkan Kurtulan’dan bayan güreşçiye kutlama

Güreş de önemli başarılara  imza atan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü’ne bir onurda Milli Takım’dan geldi.

3 güreşçisi Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan  Belediye Spor Kulübü’nde mindere çıkan bayan güreşçi Sevcan Sucu, 4-20 Nisan tarihlerinde Niğde’de yapılan Milli Takım Kampı’nda Mustafakemalpaşa’yı temsil etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da 60 kg’da güreşen Sevcan Sucu’yu Milli Takım Kampı’nın ardından makamında misafir etti.

Genç güreşçiyi kutlayan Başkan Sadi Kurtulan; ” Bu başarılar çok çalışmanın ve mücadelenin eseridir. Kampın kattıklarıyla birlikte gelecek müsabakalarda sporcumuzdan Mustafakemalpaşa’yı gururlandıracak dereceler bekliyoruz. Bizim hedefimiz, Mustafakemalpaşa’yı spor kenti yapmak. Bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. İstiklal Marşımızı uluslararası arenada duyuracak sporcular yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Sporcularımızı her alanda desteklemeye devam edeceğiz ” dedi.