Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan basın mensuplarına kutlama

01-01-1970 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Başkan Kurtulan’dan basın mensuplarına kutlama

01-01-1970 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Açina Kafe’de düzenlenen etkinlikte basın temsilcilerinin gününü kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, özverili çalışmalarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.

 

‘Basının rolü büyük’

 

Başkan Kurtulan; “ Gazeteciler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Yaptığımız hizmetlerin tamamını ve var ise eksikliklerimizi yapıcı bir şekilde kaleme alan gazetecilerimizin, halkın sadece haber alma özgürlüğünde değil, doğru ve eksiksiz hizmetleri alma yönünde de büyük rolü var. Bu açıdan bakıldığında bizler de burada Mustafakemalpaşa’mız için ciddi projeler yürüterek önemli hizmetleri halkın kullanımına sunuyoruz. Sizler de tüm bunları halkımıza duyuruyorsunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tabi ki bu meslekte içerisinde farklı renkleri barındırıyor. Bu da demokrasimizin gereği ve güzel bir örneğidir. Burada önemli olan, hizmet ettiğimiz yer için gösterdiğimiz birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini umut ediyor, her birinizin bu anlamlı gününü içtenlikle tebrik ediyorum ” dedi.

 

‘Partimiz beni 3 kez onurlandırdı’

 

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri açıklamalar yapan Başkan Sadi Kurtulan; “ Benim hayal bile edemeyeceğim en kutsal görev, doğup büyüdüğüm Mustafakemalpaşa’ya hizmet edebilmekti. Bu büyük onuru bana AK Parti vermiştir. Partim bana tam 3 kez bu fırsatı sundu. Bunun son ikisinde de bu kutsal göreve layık görüldüm. Belediye Başkanlığı makamı bir meslek ya da bir miras değildir. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben bunun bilincindeyim ” diye konuştu.

 

‘Dev tesis gün sayıyor’

 

Gazetecilere verilen kahvaltının ardından Yunus Emre Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden sosyal tesis ve pazaryerini gezdiren Başkan Kurtulan, dev proje hakkında bilgiler verdi.

İçerisinde kapalı pazaryeri, kapalı spor salonu, fitness salonu, düğün salonu, kafe ve restoran gibi donatıların bulunacağı tesisinin alt bölümünde de 200’den fazla araç kapasiteli bir otoparkın yer aldığını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Mart ayının başında bu büyük projeyi Mustafakemalpaşa’nın hizmetine açmayı planlanıyoruz ” dedi.