Başkan Kurtulan’dan ayın personeline kutlama

14-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2012 yılında başlattığı ‘Ayın Başarılı Personeli’ uygulaması devam ediyor.      Memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli

Başkan Kurtulan’dan ayın personeline kutlama

Memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla yürürlüğe giren uygulama kapsamında Şubat ayının başarılı personeli belirlendi.
     Buna göre, Mustafakemalpaşa Belediyesi Şubat ayı başarılı personeli, Temizlik İşleri Müdür Vekili Sedat Sevim seçildi.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, işinde, vatandaş ve personel memnuniyetini benimseyen bir anlayış ve duyarlılıkla görev yapan Temizlik İşleri Müdür Vekili Sedat Sevim’i tebrik etti.
     Belediye personelinin bir aile olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Belediye personeli olarak tek yürek olmalıyız. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz esnasında belediye personelimizin tamamı birbirine destek vermelidir. Belediyenin çalışmalarında yoğun bir tempo var. Bu yoğunluk içerisinde tüm personelimden gayretli çalışmalar bekliyorum ve özverili çalışan personelime teşekkür ediyorum” dedi.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşme kapsamında yürürlüğe giren ‘Ayın Personeli’ uygulaması; personelin, parmak izi personel devam kontrol sistemi uygulaması, ay içindeki mesai devamlılığı, yaptığı işi ile ilgili performans değerlendirmesi, belediye içerisinde müdür ve amirlerine saygısı, arkadaşları ile uyumu, vatandaşa yüz yüze hizmet veren birimlerde, vatandaşla olumlu ilişkileri ve kılık kıyafeti göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor.