Başkan Kurtulan’dan Avukatlara çiçek

06-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 5 Nisan avukatlar Günü nedeniyle Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Sonat’ı ziyaret etti.        Mustafakemalpaşa Adliyesi içerisinde

Başkan Kurtulan’dan Avukatlara çiçek

Mustafakemalpaşa Adliyesi içerisinde bulunan Baro’da gerçekleşen ziyarette Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Sonat’ın yanı sıra avukatlarda hazır bulundu.

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle avukatlara kutlama kartı gönderen Başkan Sadi Kurtulan, ziyaret sırasında da çiçek verdi ve Avukatlar Günü’nü kutladı. Başkan Kurtulan, “Avukatlık çok önemli ve olmazsa olmaz mesleklerden birisi. Böylesine önemli bir görev yaptığınız için sizleri kutluyorum” dedi.

Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Sonat’ta ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve “Bizleri unutmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde yaptığınız güzel hizmetleri takip ediyor ve paylaşım sitelerinde herkesin görmesini sağlıyoruz. 14 Eylül Bulvarı, Tümbüldek, Köprü restorasyonu gibi birçok hizmetler yaptınız. Belediye Binası inşaatı hızla devam ediyor. Bunlar Mustafakemalpaşa için önemli hizmetler” dedi.

.