Başkan Kurtulan’dan Askerlik Şubesi’ne kutlama

09-03-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, MSB denetlemelerinde birincilik kazanan Askerlik Şubesi Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı’na kutlama ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurtulan’dan Askerlik Şubesi’ne kutlama

Mustafakemalpaşa Askerlik Şubesi Başkanlığı, MSB Teftiş Heyeti’nin 2016 yılı Aralık ayında yaptığı inceleme ve denetlemelerde Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik’i kapsayan askerlik şubeleri içinde hizmet kalitesi ve disiplin bağlamında en iyi kurum seçildi.

Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan denetlemelerde büyük bir başarı kazanan Askerlik Şubesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci’yi tebrik etti.

Yüzbaşı Böberci’nin kısa sürede kurumlar arası ve insani ilişkilerde güçlü bir diyalog kurduğunu söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, bu başarının kendilerini de gururlandırdığını belirtti.

Başkan Kurtulan; " Askerlik Şubesi’ni büyük bir başarıya ulaştıran ve Mustafakemalpaşa’nın adının duyulmasına katkıda bulunan Garnizon Komutanımız Mehmet Böberci ve Askerlik Şubesi personelimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum " dedi.

Başkan Sadi Kurtulan ziyarette, Yüzbaşı Mehmet Böberci’ye Mustafakemalpaşa Rölyefi hediye etti.