Başkan Kurtulan’dan ‘Anneler Günü’ ziyareti

14-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulundu.      Başkan Sadi Kurtulan, anneler için çok anlamlı bir gün

Başkan Kurtulan’dan ‘Anneler Günü’ ziyareti

Başkan Sadi Kurtulan, anneler için çok anlamlı bir gün olan ‘Anneler Günü’nde Mustafakemalpaşa’da yaşayan anneleri unutmadı.
     Lalaşahin Mahallesi’nde Ayşe Buzil ve Orta Mahalle’de Hanife Menzilci’yi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, annelerle yakından ilgilenerek, sıkıntılarını dinledi.

Mustafakemalpaşalı annelere çeşitli hediyeler verdiği ziyaretlerde konuşan Başkan Kurtulan; “Annelerimizin değerini hiçbir şeyle ölçmemiz mümkün değil. Annelerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Biz de annelerimizi evlerinde ziyaret ederek, onların bu güzel ve anlamlı gününü kutlamak, sıkıntılarını dinlemek istedik. Annelerimize özel olarak kabul edilen sadece bu gün değil, her gün onların bizler için yaptıkları fedakârlıkları hatırlamalı ve annelerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz. Değerli annelerimiz bugün ve gelecekte daima bizlere ve gelecek nesillere dürüstlüğü, özgüven, saygıyı ve mütevaziliği aşılayarak, güvenli ve başarılı nesiller oluşturmada çok büyük bir paya sahiptir. Onların çabası ve sevgisi oldukça, bizler geleceğe güvenle bakmaya devam edeceğiz” dedi.

.