Başkan Kurtulan'dan 'Anneler Günü' kutlaması

11-05-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocuklarını her türlü zorluğa göğüs gererek büyüten annelerin, şefkat, özveri ve sabırla örülmüş hayatlarıyla toplumun güvencesi

Başkan Kurtulan'dan 'Anneler Günü' kutlaması

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocuklarını her türlü zorluğa göğüs gererek büyüten annelerin, şefkat, özveri ve sabırla örülmüş hayatlarıyla toplumun güvencesi olduğunu söyledi. Başkan Kurtulan, AK Parti Mustafakemalpaşa Kadın Kolları Başkanlığı'nın 'Anneler Günü' dolayısıyla Belediye Düğün Salonu'nda düzenlediği etkinliğe katıldı. Mustafakemalpaşalı annelere Necip Fazıl Kısakürek'in şiiriyle seslenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mutlu, güçlü ve yüzü gülen bir toplumun; güçlü kadınların, güçlü annelerin omuzlarında yükseleceğini belirtti. Başkan Kurtulan; " Bir insan hangi yaşta olursa olsun annesinin güvenli omzuna daima ihtiyaç duyar. Bilir ki yanlış da yapsa, ona her zaman sığınacak açık bir limanı vardır. Ne mutlu ki bize annelerin ayaklarının altına cenneti koyan bir inanca sahibiz. Annelerimize özel olarak kabul edilen sadece bu gün değil, her gün onların bizler için yaptıkları fedakârlıkları hatırlamalı ve annelerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz. Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir beklentisi bulunmayan annelerimizin yaşamlarını güzelleştirmenin bir başka yolu da düşledikleri aydınlık ve güzel yarınlara ulaşmak için çalışmaktan geçmektedir. Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin, bu özel gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum" dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, etkinliğe katılan annelere Emekli Edebiyat Öğretmeni Hasan Kutsi Kaya tarafından hazırlanarak, Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan 'Anne Şiirleri Antolojisi' kitabını hediye etti.