Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan anlamlı ziyaret

09-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan “Anneler Günü”n de ev ziyaretlerinde bulundu.      Başkan Kurtulan, bütün anneleri dünyanın

Başkan Kurtulan’dan anlamlı ziyaret

09-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan “Anneler Günü”n de ev ziyaretlerinde bulundu.      Başkan Kurtulan, bütün anneleri dünyanın

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan “Anneler Günü”n de ev ziyaretlerinde bulundu.
     Başkan Kurtulan, bütün anneleri dünyanın en nadide çiçeği olarak gördüklerini ve bu ziyaretlerdeki amaçlarının böylesi özel bir günde bu anneleri ödüllendirmek olduğunu dile getirerek “ Gönül isterdi ki tüm annelerimizi kucaklayabilelim ve hepsine ulaşalım. Fakat bu mümkün olamıyor haliyle. Hayatımızın her anında bizlerin yanı başında olan, hastalığımızda en büyük destekçimiz, başarımızın gönüllü anahtarı annelerimiz, dünyanın en kıymetli çiçeğidir. Bizlerin bugünlere kadar gelmesinde eşsiz hizmetleri olan annelerimizin hayatımızda ne denli önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Bu vesile ile gururla, sevgiyle, minnetle ve şükranla Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizi ve özellikle vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken şahadet mertebesine ulaşan Mehmetçiklerimizin annelerinin Anneler Gününü kutlar, saygılar sunarım” dedi.
     Anneler gününde annelerimize en özel hediye
     Başkan Kurtulan gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında ve ilçede yer alan annelerimize özel içerisinde anne şiirlerinin yer aldığı kitaplar dağıttı.
     İlçemiz Sedat Karan Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri tarafından yazılan ve Edebiyat Öğretmeni Abdulkadir Sütçü tarafından derlenen “Annem” şiirleri kitabi tüm annelere hediye edildi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi kültür hizmeti olarak ücretsiz olarak bastırılıp dağıtılan şiir kitabının yazarları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Başkan Kurtulan böylesi anlamlı bir kitap karşısında çok mutlu olduğunu dile getirerek öğrencileri tek tek tebrik etti. İnsanların duygularını ifade etmelerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Kurtulan “ Belediye olarak Anneler Günü’nde bu özel hediyeyi sizlerin katkılarıyla hazırladık. Bundan sonra da değişik konuların yer aldığı kitapları halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Bizlere vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı başta Edebiyat Öğretmeniniz Abdülkadir Sütçü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ dedi.
Ziyaretin sonunda tüm öğrencilere kendi yazmış oldukları “ Annem” isimli şiir kitapları hediye edildi.
 
.
 
.
.
.