Başkan Kurtulan'dan Alpagutlular Derneği'ne destek

12-02-2016 Alpagut Mahallesi Koruma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Sadi Kurtulan, Dernek Başkanı Recep Güven,

Başkan Kurtulan'dan Alpagutlular Derneği'ne destek

Mustafakemalpaşa Alpagut Mahallesi Koruma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Sadi Kurtulan, Dernek Başkanı Recep Güven, Alpagut Mahalle Muhtarı Mustafa Ceylan, Kooperatif Başkanı Ahmet Celebi ve dernek üyelerini kahvaltıda ağırladı. Ziyarette konuşan Alpagut Derneği Başkanı Recep Güven,  2006 yılında kurulan platformun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlköğretimden üniversiteye kadar eğitimin her alanında öğrencilere destek olduklarını söyleyen Güven; " Dernek olarak en büyük mutluluğumuz, mahallemizin her türlü sıkıntısına çözüm getirmekle birlikte beraberliğimizin desteklenmesi ve öğrencilerimizin eğitim hayatındaki başarılarıdır " dedi.   'Derneklerimize sahip çıkıyoruz'   Mahallelerin sorunlarına dönük çözüm çalışmaları yürüten derneklerin yerel yönetime kolaylıklar sağladığını dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise böyle oluşumların ayrıca eğitime büyük katkılar verdiğini belirtti. Mahalle derneklerine sahip çıktıklarını kaydeden Başkan Sadi Kurtulan; " Mahalleye dönüşen köylerimizde güzel bir kültür birikimi var. Bu tür gönüllü organizasyonlar aracılığı ile insanlarımız yaşadıkları yerlere sahip çıkıyor. Özellikle eğitim alanında ortaya konan özverili çalışmalar takdiri hak ediyor. Bu derneklerin burslarıyla eğitim gören çocuklarımız gelecekte kendilerine maddi ve manevi destek olan bu kuruluşlara daha çok sahip çıkacaktır. Mahalleye bir spor alanı kazandırarak, köy konağının yapımı için destek olacağız. Alpagutlular Derneği'ne bu örnek faaliyetlerinde başarılar diliyorum" dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan ile birlikte mahalle temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.