Başkan Kurtulan’da fidan kampanyasına destek

09-01-2014 Orman İşletme Müdürlüğü, yılbaşı kutlamaları için kaçak kesilen ağaç ve fidanlara dikkat çekmek amacıyla yaklaşık 3 bin fidan dağıttı. Adnan Menderes

Başkan Kurtulan’da fidan kampanyasına destek

Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü, yılbaşı kutlamaları için kaçak kesilen ağaç ve fidanlara dikkat çekmek amacıyla yaklaşık 3 bin fidan dağıttı. Adnan Menderes Meydanı’nda yapılan fidan dağıtımına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da katılarak, Orman İşletme Müdürlüğü’nün etkinliğine destek verdi. Orman İşletme Müdürü Ahmet Er, kaçak fidan kesiminin suç olduğunu söylerken, fidan dağıtımı ile farkındalık oluşturarak, vatandaşları konu hakkında duyarlı olmaya çağırdıklarını söyledi. Er, 20 kişilik bir ekiple 3 bin adet fıstık çamı, selvi, mazı ve sedir fidanlarını vatandaşlara dağıttıklarını sözlerine ekledi. Günümüzde ormanı korumanın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise daha yeşil bir Mustafakemalpaşa bilinciyle mevcut yeşil alanları koruyarak, çoğaltmanın önemini vurguladı. Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür eden Başkan Kurtulan; “ Bizlerde bu tür dikkat çeken kampanyalara destek vermeye hazırız. Herkes elinden geldiğince ağaçlandırma yapmalı, çocuklarımıza yeşil ve çevre bilincini aşılamalıyız” dedi.