Başkan Kurtulan belediye personeli ile bayramlaştı

04-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bayram tatili öncesi, haftanın son mesai günü olması sebebi ile Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı.

Başkan Kurtulan belediye personeli ile bayramlaştı

Bayramlaşmaya belediye personeli ve Başkan Kurtulanın yanı sıra; başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Meclis Üyeleri, daire amirleri ve tüm belediye çalışanları katıldı.

Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Biz çok büyük bir milletin çocuklarıyız. Bize güvenen bu millete layık olmalıyız. Bu millete tepeden bakarak değil, bu milletle omuz omuza yan yana yürümeliyiz. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız üzücü olaylar sonucu birbirimize kenetlenerek acılarımızı sarmak için gösterdiğimiz birlik ve beraberlik, ne kadar büyük bir millet olduğumuzun örneğidir. Verdiğimiz şehitlerimiz ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız sebebiyle acılı bir bayrama giriyoruz. Bu vesile ile şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Böyle bir dönem içinde Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, ailelerinizle, sevdiklerinizle, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. İnşallah her gününüz bayram olur” dedi.
    Başkan Kurtulan, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte makam odasında tüm personeli kabul ederek tek tek bayramlarını kutladı.

.