Başkan Kurtulan Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

04-08-2010 Serbest Güreş Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılan Mustafakemalpaşa Lisesi öğrencilerinden Uğur Özturgut ve Ufuk Köstereli Milli Takıma girmeye hak kazandı. 07/04/2009- 10/04/2009

Başkan Kurtulan Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

Yıldızlar Serbest Güreş Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılan Mustafakemalpaşa Lisesi öğrencilerinden Uğur Özturgut ve Ufuk Köstereli Milli Takıma girmeye hak kazandı.

07/04/2009- 10/04/2009 tarihleri arasında Kayseri’de yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılan Mustafakemalpaşa Lisesi öğrencilerinden Uğur Özturgut 58 kilogramda Türkiye 4.sü, Ufuk Köstereli ise 100 kilogramda Türkiye 2.si olarak Türk Milli Takımına girmeyi hak etti. Aynı tarihlerde Samsun’da yapılan Gençler Grekoromen sitilde yapılan müsabakalarda 55 kilogramda Ahmet Öcal’da Milli Takıma girmeyi hak etti.

Dün Mustafakemalpaşa Lisesi’nde yapılan ödül törenine de Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Eren, Okul Müdürü Abdülhalim Kaya, Güreş Antrenörü Sebahattin Ayyıldız ve okul öğrencileri katıldı. Ödül töreninde konuşan Başkan Kurtulan “ Mustafakemalpaşa Liseli olmak bir ayrıcalıktır ve ben bu ayrıcalıktan bulunduğum ortam itibariyle oldukça mutluyum. Bizi yetiştirerek bu ayrıcalığı yaşatan ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinizi kutluyorum. Her biriniz çok değerli ve kabiliyetlisiniz. Hedeflerinize emin adımlarla ulaşabilmeniz için sizlere gösterilen çizgiyi dikkatle takip etmelisiniz. Ben Türk Milli Takımı’na giren sporcu arkadaşlarınızı kutluyor ve sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Lisesi Müdürü Abdulhalim Kaya ise konuşmasında “ Okulumuza bu başarıyı kazandıran sporcu öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum ve inanıyorum ki bu başarı bayrağını Milli Takım’da da göndere çekeceklerdir. Sözlerine yer verdi.

Daha sonrasında ise başarılı sporculara Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Eren tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.