Başkan Kurtulan Atatürk İlköğretim Okulu’nda

06-05-2009 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Belediyemizin hazırlamış olduğu organizasyonda yer alan öğrencilerimizi okullarında ziyaret ederek teşekkür belgelerini ileten

Başkan Kurtulan Atatürk İlköğretim Okulu’nda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Belediyemizin hazırlamış olduğu organizasyonda yer alan öğrencilerimizi okullarında ziyaret ederek teşekkür belgelerini ileten Başkan Sadi Kurtulan bugünde Atatürk İlköğretim Okulundaydı.

06 Mayıs 2009 Çarşamba günü Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcımız Sevgisun Gizli, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz M.Muzaffer Ceylan, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bu tür organizasyonları düzenleme amaçlarının öğrencileri kötü alışkanlıklarından uzaklaştırarak, sosyal aktivitelerde daha fazla etkin hale gelmelerine teşvik etmek olduğunu dile getiren Başkan Sadi Kurtulan “Ulu Önder Atatürk’ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh sözüne uygun olarak, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yurt dışından gelen ve ülkemizde yer alan çocuklarımızla birlikte kutladık. Bu vesile ile 23 Nisan şenliklerimizde okulunuzun folklor ekipleri de yer alarak bizlere ayrı bir renk kattı. Bu nedenle organizasyonda yer alan öğrenci ve öğretmenlerimize sizlerin önünde teşekkür belgelerini takdim etmek istiyorum. Ve bundan sonraki organizasyonlarda da sizlerden daha fazla katılım bekliyorum. ” diyerek hazırlanan hediye paketleri ve katılım belgelerini öğrencilere takdim etti.