Başkan Kurtulan AS TV’ye konuk

23-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AS TV’de yayınlanan ‘ Ersel Peker Başkanlarla Konuşuyor’ adlı programa konuk oluyor.      Belediye Başkanı Sadi

Başkan Kurtulan AS TV’ye konuk

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu akşam saat 20.00’da AS TV’ye konuk olacak.

Perşembe akşamları yayınlanan ‘Ersel Peker Başkanlarla Konuşuyor ’ programına misafir olacak olan Başkan Kurtulan, 1 saatlik program boyunca, geçen 3 yılda yapılan hizmetleri ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projelerini anlatacak.

Tarihi, doğası, sosyo kültürel yapısıyla ilçelerin tanıtıldığı programın tekrarı, 25 Mart Pazar günü saat 13.15’te yayınlanacak.