Başkan Kurtulan, ameliyat sonrası personelle bayramlaştı

02-10-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geçirdiği ameliyat sonrası belediye personeli ile bayramlaşarak görevine başladı. Eylül ayında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde karaciğer

Başkan Kurtulan, ameliyat sonrası personelle bayramlaştı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geçirdiği ameliyat sonrası belediye personeli ile bayramlaşarak görevine başladı. Eylül ayında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde karaciğer hidatik kisti nedeniyle ameliyat olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kurban Bayramı öncesi taburcu oldu. Prof. Dr. Ekrem Kaya’nın gerçekleştirdiği başarılı ameliyatın ardından bir süre evinde dinlenen Başkan Kurtulan,  sağlığına kavuşmasının ardından Belediye Meclis Salonu’nda yapılan kurum içi bayramlaşma törenine katıldı. Belediye çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Kurtulan, sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini ve görevinin başında olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası tedavi amaçlı bir hafta hastanede kalan Başkan Sadi Kurtulan, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunan vatandaşlara da teşekkür etti. Başkan Sadi Kurtulan, belediye personelinin bayramını kutladığı konuşmasında, bugünün insanına huzurlu bir Mustafakemalpaşa’da yaşamanın mutluluğunu tattırmak, gelecek nesillere de güzel bir miras bırak için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “ Başarıya ancak, zamanımızı iyi planlayarak, işimizi, eşimizi ve aşımızı severek ulaşabiliriz. Bunu yerine getirdiğimiz sürece engelleri daha rahat aşarız. Bunun içinde belediye çalışanlarına büyük bir görev düşüyor. İnsan ve hizmet odaklı bir anlayışla Mustafakemalpaşa’nın her köşesinde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız. Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, ailelerinizle, sevdiklerinizle, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.