Başkan Kurtulan Akülü Araba hediye etti

24-05-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, (Behçet)Cevdet Aygün’e ‘Akülü Araba’ hediye etti. Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürekli olarak vatandaşların her türlü sıkıntılarında, sevinçlerinde

Başkan Kurtulan Akülü Araba hediye etti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, (Behçet)Cevdet Aygün’e ‘Akülü Araba’ hediye etti.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürekli olarak vatandaşların her türlü sıkıntılarında, sevinçlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, özürlü (Behçet)Cevdet Aygün’e ‘Akülü Araba’ hediye etti. Kullandığı Akülü arabasının arızalanması üzerine Başkan Kurtulan, halk arasında ‘Behçet’ adıyla bilinen Cevdet Aygün’e yeni aracını Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ve Meclis üyesi Selçuk Palabıyık ile birlikte teslim etti.

Başkan Kurtulan’a çok teşekkür eden Cevdet Aygün, “Belediye Başkanımız Sayın Sadi Kurtulan’a çok teşekkür ediyorum. Arabam arızalandığı için çok zorluk çekiyordum. Bana yeni bir Akülü Araba alarak çok mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Kurtulan da her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Belediye olarak vatandaşlarımızın her sıkıntılarında yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.