Başkan Kurtulan AK PARTİ’den aday adayı

23-10-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ikinci dönem Belediye Başkanlığı için AK PARTİ’den aday adaylığını resmen açıkladı. Başkan Kurtulan, AK PARTİ Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nda

Başkan Kurtulan AK PARTİ’den aday adayı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ikinci dönem Belediye Başkanlığı için AK PARTİ’den aday adaylığını resmen açıkladı. Başkan Kurtulan, AK PARTİ Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda aday adaylığı başvuru dosyasını kalabalık bir partili önünde AK PARTİ İlçe Başkanı Kerim Akça’ya teslim etti. Önümüzdeki yerel seçimlerin Mustafakemalpaşa’da yeni hizmetlerin, yeni projelerin ve yeni ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşı olacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bugüne kadar yapılan hizmetlerin ışığında Mustafakemalpaşalıların itimadına tekrar mazhar olmak istediğini vurguladı.   ‘ Efendiliğe değil hizmete talibiz’   Başkan Sadi Kurtulan, aday adaylığı başvurusu yaptığı toplantıda şöyle konuştu; “ 1641 gündür Mustafakemalpaşa’ya hizmet etme şerefini bize veren Cenabı Hakka şükrediyorum. Bize bu görevi layık gören başta AK Parti’nin Genel Başkanı ve Başbakanımızdan, il yöneticilerimizden, ilçe yöneticilerimizden, mahalle temsilcilerimizden, delegelerimizden, belde başkanlarımızdan, belde teşkilatlarımıza kadar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mustafakemalpaşa’nın huzura verdiğimiz sözler broşürde saklıydı. Bu broşür bütün Mustafakemalpaşalılarda var. Biz bu broşürde yapacaklarımızı vatandaşımıza vaat ettik. Bu teşkilatlarla el birliği içersinde bugünlere kadar bu hizmeti onurla, gururla, alnı ak, başı dik bir şekilde getirdik. Değişimi, dönüşümü ve ilçemizin yaşanılabilir standartlarını arttırmayı hep beraber gerçekleştirdik. Bu seçimler Mustafakemalpaşa’da yeni hizmetlerin, yeni projelerin, yeni ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşıdır. 22 Ekim 2013 günü bize güvenen Mustafakemalpaşalıların yine itimadına mazhar olmak ve sizlerle beraber, hepimizin birimizden güçlü olduğu inancıyla daha büyük hizmetleri yapmak ve bu katkının bir neferi olarak hizmetlerimizi sürdürmek amacıyla yine Mustafakemalpaşa’nın Belediye Başkanlığı’na aday adayı olma arzumu huzurlarınızda ilan ediyorum. Bizi bizden iyi anlayan Mustafakemalpaşalılara saygılar sunuyor, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin işinin hizmet, gücünün millet olduğunu asla unutmadan ve ilçemizin bize verdiği ‘  Bu millete efendilik yoktur, ona hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden bu milletin efendisidir’ direktifini bir hayat düsturu olarak kabul ederek yola çıkmaya tekrar azmediyoruz.”