Başkan Kurtulan’a Vergi Haftası ziyareti

26-02-2014 Vergi Dairesi personeli, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete; Vergi Dairesi

Başkan Kurtulan’a Vergi Haftası ziyareti

Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi personeli, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete; Vergi Dairesi Müdürü Hikmet Atalay ve personel katıldı. Başkan Kurtulan’a bir buket çiçek sunan Atalay, kamuoyunda sağlıklı vergi bilincini oluşturmayı hedeflediklerini söylerken; “ Vergi, güçlü bir ekonominin temel kaynağıdır. Bu bilinci kazandığımız sürece ülkemiz hizmet noktasında daha büyük çalışmalara imza atacaktır” dedi. Vergilendirilmiş kazancın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırıldığı sürece, kayıt dışı ekonominin önüne geçilerek, vatandaşın yaşam kalitesinin yükseleceğini dile getirdi.