Başkan Kurtulan'a Türk Kızılayı'ndan teşekkür ziyareti

23-01-2014 Kızılayı ekibi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret ederek, kan bağışlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Kurtulan, Türk Kızılayı Güney

Başkan Kurtulan'a Türk Kızılayı'ndan teşekkür ziyareti

Türk Kızılayı ekibi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret ederek, kan bağışlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Kurtulan, Türk Kızılayı Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Bursa Kan Merkezi Müdürü Dr. Orhan Emin Latif, Mustafakemalpaşa Türk Kızılayı Şube Başkanı Orhan Pekçetin ve İsmail Hakkı Şenpamukcu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev'in katıldığı ziyarette misafirlerini makamında ağırladı. Yerel Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yeniden adaylığı açıklanan Başkan Sadi Kurtulan'ı tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunan Türk Kızılayı Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Mustafakemalpaşa'da yapılan kan bağışları etkinliklerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.   1 yılda 3 bin ünite kan bağışı   Dr. Çakır, kan bağışlarına Mustafakemalpaşa'dan gösterilen ilginin üst düzeyde olduğunu belirterek; “ Belediye Başkanımız bugüne kadar bizlere desteğini esirgemedi. Bundan sonra da her türlü desteği vereceğinin sözünü aldık. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” dedi. Mustafakemalpaşa Türk Kızılay Başkanı Orhan Pekçetin ise Mustafakemalpaşa halkının kan bağışı konusundaki duyarlılığa teşekkür ederek; “ Bu konuda Belediye Başkanımızın da ilgisinden memnununuz ve devamını bekliyoruz. 2013 yılı içerisinde 57 ekip ile 3086 ünite kan bağışı toplandı. Kan bağışının 1655 adedini Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne verdik. Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Bir damla kan bir can demektir” dedi.   'Türk Kızılayı'nın yanındayız'   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Gönüllü bir kan bağışçısı ve Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olarak her zaman ülkemizin gözbebeği Türk Kızılay’ının hizmetindeyiz. Mustafakemalpaşa halkı olarak kan bağışı kampanyalarında daime öncü ve önder olmuşuzdur. Bu özelliğimizi devam ettireceğiz. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak kan bağışlarına desteğimiz sürecektir” dedi.