Başkan Kurtulan’a teşekkür ziyareti

12-11-2010 Kaldırım ve bordür çalışması tamamlanan Karamüdür Sokak esnafı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret ederek ‘teşekkür’ etti.      Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçenin

Başkan Kurtulan’a teşekkür ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarını asfalt ve parke ile donatmaya devam ediyor. Düzenleme çalışmaları biten cadde ve sokaklar güzel bir görünüme kavuşurken, vatandaşlarda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı teşekkür yağmuruna tutuyorlar. Başkan Kurtulan’ın bu konuda son ziyaretçileri Karamüdür Sokak esnafı oldu. Yapılan parke çalışması ile sokağın çamurdan kurtulduğunu ve güzel bir görünüme kavuştuğunu söyleyen Karamüdür Sokak esnaflarından Ekrem Yılmaz, Nedim Şahin, Mustafa Çota ve Nihat Kurtulan, Başkan Kurtulan’a teşekkür ederek, “Sokağımız yapılan parke çalışması ile ayrı bir güzellik kazandı. Günün 24 saati sokağımız pırıl pırıl. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da her zaman vatandaşın emrinde olduklarını belirterek, “Biz göreve hizmet için geldik. Bugüne kadar büyük bir çalışma içerisine girdik. Ancak bunlar yeterli değil. Hep birlikte ilçemizi daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.