Geri Dön

Başkan Kurtulan’a teşekkür plaketi

21-03-2012      Mustafakemalpaşa Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.  

Başkan Kurtulan’a teşekkür plaketi

21-03-2012      Mustafakemalpaşa Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.  

       Mustafakemalpaşa Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

     Okul Müdürü Mustafa Güneş, Beden Eğitimi Öğretmeni Güven Çelik, Okul Aile Birliği Başkanı Şahanur Turan ve Sevda Tarı ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sülün’ün katıldığı ziyarette Başkan Kurtulan’a, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

     Ziyarette konuşan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Güneş, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın okullarına her konuda destek verdiğini ve sorunların çözümü için daima özverili bir yaklaşım sergilediğini söylerken; “ Kendisinin ilçemizde eğitime verdiği önem ve destek ortadadır. Okulumuz için yeni taleplerimizde oldu ve sağ olsun bu taleplerimize de katkı vereceğini söyledi. Belediye Başkanımıza okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.  

     Misafirlerini makamında konuk eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

     Başkan Kurtulan, eğitim kurumlarında okul bahçelerinden başlayarak, dersliklere kadar eksiklikleri gidermek için çalıştıklarını söylerken;“ Öğrenciler bizim geleceğimize yön verecek olan yeni nesillerimizdir. Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü eğitim bizim için çok önemli. Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Değerli öğretmenlerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

     Ziyarette, Okul Aile Birliği Başkanı Şahanur Turan tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim edildi.