Başkan Kurtulan’a Sebzeciler ve Meyveciler Odası’ndan ziyaret

10-02-2014 Sebzeciler ve Meyveciler Odası'nın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Ocak ayında yapılan kongrede 5. dönem için güven tazeleyen

Başkan Kurtulan’a Sebzeciler ve Meyveciler Odası’ndan ziyaret

Mustafakemalpaşa Sebzeciler ve Meyveciler Odası'nın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Ocak ayında yapılan kongrede 5. dönem için güven tazeleyen Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı İsmail Batu, yeni yönetim kurulu üyeleri; Servet Altınışık, İbrahim Esen, İsmail Diren ve Osman Sarı ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’a tanışma ziyaretinde bulundu. Oda yönetimini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni yönetimi kutlayarak, başarılar dileyen Başkan Kurtulan, vatandaşa hizmet eden meslek odalarının destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Kurtulan; “ Hafta da üç gün Mustafakemalpaşa’nın farklı semtlerinde pazarlar kurarak vatandaşımıza ürünlerini sunan esnafımıza en uygun şartları oluşturmaya çalışıyoruz. Pazar yerlerini daha kullanışlı hale getirerek, yeni pazar alanları oluşturmak yönünde çalışmalarız var. Odamızın üyeleri ile bir araya gelerek Mustafakemalpaşa’ya yakışan bir pazar alanını vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi. Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı İsmail Batu'da yeni ve modern pazaryerleri oluşturulmasının gerekliliğine işaret ederek, bu konuda belediye ile el birliği içinde çalıştıklarını ve vatandaşların daha rahat alış-veriş yapacakları bir pazar ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti. Oda Başkanı Batu ziyarette, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Mustafa Eren ile birim müdürlerine günün anısına plaket takdim etti.