Başkan Kurtulan’a PAŞADER’den nezaket ziyareti

07-02-2014 Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan, PAŞADER Başkanı M. Kemal Dayıoğlu,

Başkan Kurtulan’a PAŞADER’den nezaket ziyareti

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan, PAŞADER Başkanı M. Kemal Dayıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamlarının katıldığı ziyarette misafirlerini makamında ağırladı. PAŞADER Başkanı M. Kemal Dayıoğlu ziyarette, yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yeniden adaylığı açıklanan Belediye Başkan Sadi Kurtulan’ı tebrik ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Mustafakemalpaşa’nın kalkınma hedefine yönelik her çalışmada yerel yönetime destek olmaya devam edeceklerini belirten Dayıoğlu; “ Bizim ortak paydamız Mustafakemalpaşa’dır. Bunun için insanlarımızın refahını sağlayan her projeye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye hazırız. Belediye Başkanımızdan gelecek dönemde;  turizmden, altyapıya, istihdamdan kültürel çalışmalara kadar Mustafakemalpaşa için yapmayı planladığı projelere ilişkin bilgiler aldık. Belediye Başkanımızın gelecek dönemde de iyi hizmetler vereceğine inanıyor, PAŞADER olarak seçimlerde başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise PAŞADER’in Bursa’da Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil ettiğini belirtti. Başkan Kurtulan; “  Mustafakemalpaşa, ürettikleriyle, yetiştirdikleriyle, yaptığı hizmetlerle Bursa’ya damga vurmuştur. PAŞADER’in Mustafakemalpaşa için yıllardır Bursa’da ortaya koyduğu duyarlılık, hem bize ışık olmuş hem de hizmetlerimize güç vermiştir. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde de Mustafakemalpaşalılar Derneği’nin öncülüğünün çok büyük bir etkisi olacaktır. Mustafakemalpaşa için bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı PAŞADER’i kutluyorum. Derneğimizin kuruluşunda yer alan rahmetli Nail Atlı’dan bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.