Başkan Kurtulan'a özel öğrencilerden ziyaret

04-12-2015 Özel Emine Güven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Başkan

Başkan Kurtulan'a özel öğrencilerden ziyaret

Mustafakemalpaşa Özel Emine Güven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Başkan Sadi Kurtulan, okul kurucusu Emine Güven, öğretmen ve engelli öğrencilerin katıldığı ziyarette misafirleriyle sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadi Kurtulan, engellilerin eğitimine verilen önemin her geçen gün arttığını dile getirerek, Mustafakemalpaşa'da çok kaliteli engelli aile ve okul platformunun bulunduğunu belirtti. Engelli öğrencilerin özgüvenini ve sosyalleşme duygusunu arttıran her etkinliğe katkı vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Kurtulan; " Engellilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, yetenekleri doğrultusunda üretime katılımını sağlamak için birlikte çalışmalıyız" dedi. 120 öğrencinin bireysel ve grup eğitimi alığı okulun kurucusu Emine Güven ise Başkan  Sadi Kurtulan'a teşekkür etti. Güven, engelli öğrencilerin özel yeteneklere sahip olduğunu belirterek; " Bizim amacımız bu cevheri ortaya çıkarmak, öğrencilerimizi sosyal hayata kazandırmaktır" dedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette, engelli  öğrencilere satranç takımı hediye etti.