Başkan Kurtulan’a Orman Bölge Müdürü Coşkun’dan ziyaret

15-08-2013 Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Başkan Kurtulan’ın makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine, Coşkun’la birlikte

Başkan Kurtulan’a Orman Bölge Müdürü Coşkun’dan ziyaret

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Başkan Kurtulan’ın makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine, Coşkun’la birlikte Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Er katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirten Belediye Başkanı Kurtulan, ormanların daha sağlıklı bir şekilde geliştirilmesi ve işletilmesi için önemli çalışmalar yapan Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın önemli bir orman bölgesi olduğunu belirterek; “  Bugün dünyamızda en değerli varlıların başında ormanlar geliyor. Ormanların bilinçli bir şekilde korunmasından sorumluyuz. Köylümüzün önemli bir kısmının gelirini sağladığı Mustafakemalpaşa’daki orman bölgelerimiz emin ellerdedir.  Yeni görevlendirmeyle Mustafakemalpaşa’ya atanan müdürümüz Ahmet Er, geçmişte burada hizmet verdiğinden dolayı yabancılık çekmeyecektir. Bizlerde kendisine her türlü desteği vermeye hazırız.  Görevinde başarılar diliyorum” dedi. Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun’da Mustafakemalpaşa’nın zengin orman alanlarından elde edilen kazancın artması için çalışmalar yaptıklarını dile getirerek; “ Hayatımızın can damarı olan ormanlarımızın korunması ve geliştirilmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi. Bolu Gölkaya Orman İşletme Müdürlüğü’nden Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Er ise 1996-2004 yılları arasında görev yaptığı bölgeye dönmekten mutlu olduğunu söylerken; “ 22 yıldır orman müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde görev yaptım. Yeni dönemde Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmek benim için kıvanç olacak.  Mesai arkadaşlarımla, kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteği ile güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.