Başkan Kurtulan’a MEB’den teşekkür belgesi

06-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim-öğretim hayatına sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür belgesi verildi. Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyareti

Başkan Kurtulan’a MEB’den teşekkür belgesi

Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Başkan Sadi Kurtulan’a, öğrencilere yönelik sosyal, sanatsal, bilimsel kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği destek ve işbirliğinden dolayı MEB’in gönderdiği teşekkür belgesi takdim edildi.

‘Eğitime hizmet görevimiz’

Bakanlık adına belgeyi Başkan Kurtulan’a vererek teşekkür eden Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, yerel yönetimlerin eğitime dönük hizmetlerinin son yıllarda artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise hassasiyetten dolayı MEB yetkililerine teşekkür etti.

Eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Kurtulan;

” Eğitim bizim için her şeydir. Okullara hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Tüm okullarımızın fiziki, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Okulların boyanmasından, bahçe düzenlemelerine, parke ihtiyaçlarından, spor alanları oluşturulmasına kadar her alanda gayretimizi ortaya koyuyoruz. Bu eğitim hizmetlerini yürütürken yaptığımız diğer önemli unsur, öğrencilerimizin sosyal hayatını canlı tutmayı sağlamaktır.Eğitimde kaliteyi ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız ” dedi.