Başkan Kurtulan’a Lokantacılar Federasyonu’ndan ziyaret

22-04-2016 Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Etem Aykut Yenice, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurtulan’a Lokantacılar Federasyonu’ndan ziyaret

Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Etem Aykut Yenice, yönetim kurulu üyeleri ve oda temsilcileri ile birlikte  Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile bir araya geldi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir esnaf potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; ” Esnafımızın birlikte hareket etme ve üretebilme yeteneği var. Geçmişte bunun güzel örneklerini yaşadık. Yerel yönetim bazında esnafa her türlü desteği vermenin sorumluluğunu hissediyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerde esnafın da kazanmasına dönük adımlar atıyoruz. Bizim için en büyük ödül, Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan esnaflarımızın memnuniyetidir. Omuz omuza verdikçe daha da güçleneceğiz. Esnaflarımızın ekonomisinin canlanması için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız ”  dedi.

Esnaf teşkilatlarının sıkıntıları yerinde incelemek amacıyla tüm odaları ziyaret ettiklerini söyleyen Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice ise Başkan Sadi Kurtulan’a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.