Başkan Kurtulan’a kütüphane teşekkürü

22-01-2013 Atatürk Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri, okul kütüphanesinin yenilenmesi için verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa

Başkan Kurtulan’a kütüphane teşekkürü

Mustafakemalpaşa Atatürk Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri, okul kütüphanesinin yenilenmesi için verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla onarılan Atatürk Orta Okulu Kütüphanesi, çağa uygun hale getirilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu. Okul Müdürü İsmail Balım, öğretmenler Ali Uruç ve Murat Korkmaz ile birlikte öğrenciler, kütüphane salonunun yenilenmesi için gösterdiği duyarlılıktan dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Eğitimde çocuklara kazandırılacak en değerli davranışın kitap okuma alışkanlığını arttırmak olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan, bunun içinde kütüphanelerin en iyi şekilde düzenlenerek, öğrencilerin faydasına sunulması gerektiğini belirtti. Başkan Kurtulan; “ Çağımız, bilgi çağı. Okul kütüphaneleri de öğrencilerin evi gibidir. Bu güzel evi, el ele vererek yeniledik. Çocuklarımızın daha bir hevesle geleceği ve keyifle kitap okuyacağı bir salon oluşturduk. Atatürk Orta Okulu Kütüphanesi’nin yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü İsmail Balım ise öğürencilerin bin 500 kitabın bulunduğu kütüphanede bilgiye daha çabuk ve rahat ulaşacaklarını söylerken, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti. Başkan Kurtulan ziyarette, kendisine çiçek takdim eden öğrencilere Mustafakemalpaşa’yı anlatan kitaplar hediye etti.