Başkan Kurtulan’a kutlama ziyaretleri

10-04-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kutlama ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Sivil toplum teşkilatları, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar, 2.

Başkan Kurtulan’a kutlama ziyaretleri

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kutlama ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Sivil toplum teşkilatları, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar, 2. dönem için tekrar Belediye Başkanlığı’na seçilen Sadi Kurtulan’a başarı dileğinde bulunmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra bugüne kadar Başkan Kurtulan’ı Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası,  Ziraat Odası, OSB Müdürlüğü ile birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri makamında ziyaret etti. Başkan Sadi Kurtulan’a başarı dileyen oda ve dernek yöneticileri, Mustafakemalpaşa’nın hak ettiği hizmetlere yeni dönemde kavuşmasını istedi. ‘Vizyon belediyeciliği’   Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  vatandaşın gösterdiği teveccühe hizmet ile teşekkür edeceklerini söyledi. Katılımcı ve insan odaklı yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Kurtulan; “ Seçildiğimiz günden bu yana, gerek makamımıza yapılan ziyaretler, gerekse telefon ve yazılı ortamlardan aldığımız tebrik mesajları ve çiçekler bizleri son derece mutlu etti. Gördüğümüz sıcak ilgiye minnettarız. Artık yeni bir değişim ve yenileşme hareketi başladı. Vizyon belediyeciliğiyle yarınlarımızı aydınlatacak projelerin hayata geçirilmesi için düğmeye bastık.  Sivil toplum kuruluşlarının maddi ve manevi fedakârlıklarla topluma değer katmaya çalıştığını iyi biliyorum. Mustafakemalpaşa’ya Büyükşehir’in desteği ve sivil toplum kuruluşlarımızın katkıları ile birlikte hizmet edeceğiz.” diye konuştu.