Başkan Kurtulan’a HAS PARTİ’den ziyaret

02-07-2012 Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Bursa İl Başkanlığı yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.      Ziyarete; HAS PARTİ

Başkan Kurtulan’a HAS PARTİ’den ziyaret

Ziyarete; HAS PARTİ İl Başkan Yardımcıları Mehmet Tanır ve Rahmi Meşe, İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı Feridun Koşucu ve HAS PARTİ İlçe Başkanı Mustafa Ünlü katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, makamında misafir ettiği HAS PARTİ yönetimine 3 yıllık hizmetleri hakkında bilgiler verirken, projelerini anlattı.

Mustafakemalpaşa’nın daha yaşanır ve çağdaş bir hale gelmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Kurtulan; “ Her zamankinden daha güçlü bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek vatandaş odaklı hizmetlerimiz hızla sürecek” dedi.

HAS PARTİ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tanır ise Mustafakemalpaşa’nın son yıllarda Bursa’nın atılım gösteren ilçelerinin başında geldiğini dile getirerek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a çalışmalarında başarılar diledi.

.