Geri Dön

Başkan Kurtulan'a Bursa Vergi Dairesi'nden ziyaret

02-03-2017 Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurtulan'a Bursa Vergi Dairesi'nden ziyaret

02-03-2017 Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.27 Şubat-3 Mart arası kutlanan 28. Vergi Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Belediye Başkanı SadiKurtulan ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.Bursa Vergi Dairesi Grup Müdürleri Nazmi Saraçoğlu ve Rasim Genç, Tahsilat Müdürü Mustafa Latif Demirkol, Strateji Müdürü Özgür Yılmaz ve Vergi Dairesi Müdürü Fatih Kara'nın da katıldığı kahvaltının ardından misafirlerini Belediye Hizmet Binası'nda ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa'nın her yönden gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.

'Hizmetin kaynağı vergi'

Mustafakemalpaşa'nın 100 binlik nüfusu ile gelişime, yatırıma ve istihdama açık bir bölge olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan; " Ülkeler, kentler üretimleriyle var olurlar.Tüm bu icraatların kaynağı ise vergidir. Mükelleflerimizin ödediği vergilerle Türkiye daha da büyüyecek ve zenginleşecek. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'na çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi. Vergilendirilmiş kazancın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırıldığı sürece, kayıt dışı ekonominin önüne geçilerek, vatandaşın yaşam kalitesinin yükseleceğini dile getirdi.  

'Her şeyin başı vergi bilinci'

Vergi haftalarının toplumda farkındalık oluşturduğunu söyleyen Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ise Mustafakemalpaşa'yı ziyaret ederek hem bu konuda yapılan çalışmaları incelediklerini hem de yerel yöneticilerle tanışarak yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür eden Karakaş; " Devletin vatandaşına karşı sorumluluklarını yerine getirmesindeki en önemli mali kaynak düzenli ödenen vergilerdir. Güçlü bir devlet ve hizmetlerini eksiksiz alan bir millet istiyorsak, toplumda zamanında vergi ödeme bilincini üst seviyelerde tutmalıyız. Son dönemde yapılan yenilikler ve Maliye Bakanlığımızca kamuoyunun beklentilerinin karşılanması takdire şayandır. Bu farkındalık ve birliktelik ruhu artarak devam edecektir" dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş'a günün anısına Mustafakemalpaşa Rölyefi hediye etti.