Başkan Kurtulan’a Bulgaristan’dan misafir

27-10-2010 Bulgaristan’ın Gabrova ve Rusçuk illerinden Miki Mause Anaokulu ile Kırmızı Başlıklı Kız Anaokulu’nun müdür ve öğretmenleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı

Başkan Kurtulan’a Bulgaristan’dan misafir

Bulgaristan’ın Gabrova ve Rusçuk illerinden Miki Mause Anaokulu ile Kırmızı Başlıklı Kız Anaokulu’nun müdür ve öğretmenleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Bulgaristan Öğretmenler Sendikası ve Türk Eğitim Sendikası’nın ortak projesi ile Bulgaristan’ın Gabrova ve Rusçuk illerinden Miki Mause Anaokulu ile Kırmızı Başlıklı Kız Anaokulu’nun müdüre ve öğretmenleri Mustafakemalpaşa’ya geldi. İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan anaokulu müdür ve öğretmenleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı da makamında ziyaret etti.
Bulgaristan heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Kurtulan, “Bizim çok ortak değerlerimiz var. Paylaşacağımız çok ekonomik değer var. Beraber üretip dünyaya pazarlayacağımız çok şey var” dedi.
Gabrova Miki Mause Anaokulu müdüresi Radina Saneva ve okulun öğretmeni Milena Alexsandrova bu ilçede bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, Rusçuk Kırmızı Başlıklı Kız Anaokulu müdüresi Flamenka Angelova ve okulun öğretmeni Tezgül Nebiva kendi ülkelerindeki okul öncesi eğitimi ile bu ülkenin okul öncesi eğitimini karşılaştırma fırsatı yakaladıklarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
     Ziyaret sonrasında konuklarına çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Sadi Kurtulan, konuklarıyla öğle yemeğinde de beraber oldu.

.