Geri Dön

Başkan Kurtulan’a BALKANSİAD’dan ziyaret

05-09-2012 Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek, hem hedefleri hakkında bilgiler verdi,

Başkan Kurtulan’a BALKANSİAD’dan ziyaret

05-09-2012 Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek, hem hedefleri hakkında bilgiler verdi,

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek, hem hedefleri hakkında bilgiler verdi, hem de rozet takarak Başkan Kurtulan’ı derneğe üye kaydetti.
Balkan göçmeni işadamlarını bir araya getiren BALKANSİAD, Bursa ilçelerini ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelerek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la makamında görüştü.
Nezaket ziyaretine; BALKANSİAD Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, dernek üyeleri Yakup Altınöz, Vehbi Varlık, Mümin Pekcan, Adnan Sözeri ve Musa Loyan katıldı.
Derneğin, 12 Balkan ülkesinin Türkiye’deki temsilcisi olarak, bu ülkelerle ticari ve ekonomik işbirliği kurmada önemli bir görev üstlendiğini anlatan BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, son yıllarda eğitime yönelik seferberlik ilan eden derneğin en büyük hedefleri arasında Bursa’ya bir Balkan Üniversitesi kazandırmak olduğunu söyledi.
BALKANSİAD Başkanı Şahin; “ İlçe ziyaretlerimizin ilkini Mustafakemalpaşa’ya yaptık. Bundan sonraki süreçte Mustafakemalpaşa’nın sanayi üretimine BALKANSİAD olarak destek vereceğiz. Birlikte projeler üreterek, hem Mustafakemalpaşa’ya neler yapabileceğimizi görüşeceğiz hem de Balkan ülkelerine ilişkin ekonomik ve ticari işbirliğini arttırmak için çalışacağız. Belediye Başkanımıza BALKANSİAD üyelerine gösterdiği misafirperverlikten ve Balkan topraklarına yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
‘İş adamlarımız hatıralarımızı yaşatıyor’
 
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise BALKANASİAD ailesinin çalışkanlığı, üretkenliği ve Türkiye’ye kazandırdığı katma değerle çok önemli bir dinamik olduğunu dile getirdi.
Başkan Kurtulan; “ Rumeli toprakları bizim kaybedilmiş milli hatıralarımız. Milli hatırlarımızı bugün Türkiye coğrafyasında yaşatan en önemli enerji ise iş adamlarımız. Bu topraklara alın terlerini, göz nurlarını getiren BALKANSİAD ailesi bunun en güzel örneğini sergiliyor. BALKANSİAD’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarma gayesi uyarınca Türkiye’nin gelişmiş 10 ekonomi arasına girme hedefinde mutlaka yerini alacağına inanıyorum. Dünyada kaliteyi yaptığınız üretimle ortaya koyuyorsunuz. Dernek üyelerinin bu ülke topraklarını ne kadar çok sevdiklerini yaptıkları üretimle yakından biliyoruz. Balkan ülkeleri ile Anadolu toprakları arasında kardeşliğin, barışın, hoşgörünün ve ticari ilişkilerin gelişimi noktasında lokomotif görevi üstlenen BALKANSİAD üyelerine hizmetlerinden dolayı Mustafakemalpaşalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Naci Şahin, derneğe üyeliğini yaptığı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a rozet taktı ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 
 
.
.
.