BAŞKAN KANAR'DAN MİLLİ SPORCUYA COŞKULU KARŞILAMA

29-08-2019 Başkan Kanar, geçen hafta Rize’de gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek; üçüncü olan Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecisi Burak Gencer’i coşku ve heyecanla karşıladı.

BAŞKAN KANAR'DAN MİLLİ SPORCUYA COŞKULU KARŞILAMA

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, geçen hafta Rize’de gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek; üçüncü olan Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecisi Burak Gencer’i coşku ve heyecanla karşıladı.

Gururlu günlerden birini yaşıyoruz

Başkan Mehmet Kanar, ayağının tozuyla ziyarette bulunan milli sporcu Burak Gencer’i tebrik etti. Kanar, milli sporcunun elde ettiği başarıyla sadece ilçenin değil Türkiye’nin gururu olduğunu söyleyerek; yalnız futbolla değil sporun her dalında kendini gösteren ve yetiştiren başarılı sporcular yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.

Geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğiz

Başkan Kanar genç sporcunun göstermiş olduğu başarıyla yolundan giden birçok sporcuya örnek olduğunu belirterek, gençleri Mustafakemalpaşa Belediyespor bünyesi altında geleceğe hazırladıklarını ve geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek istediklerini vurguladı. Kanar, belediye olarak her zaman sporcu gençlere destek olmaya çalıştıklarını söyleyerek böylelikle gençleri hem teknolojinin zararlı etkilerinden kurtaracaklarını hem de başarılı sporcu bir nesil yetiştireceklerini ifade etti.

Gururlu ve mutluyum

Milli sporcu Gencer, şampiyonada 3. olduğu için gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirterek hocası Engin Macar’ın kendisine büyük emek verdiğini söyledi.