BAŞKAN ERDEM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

12-06-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, yaklaşan kurban bayramı öncesi ve babalar Günü dolayısıyla Şehit Tuncay Çanak’ın babası Sebahattin Çanak’ı ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

BAŞKAN ERDEM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik, İlçe Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı Emre Kavak, İlçe Emniyet Müdürü  Selahattin Şerbet ile birlikte babalar günü dolayısıyla 1994 yılında Şırnak Doğantepe mevkiinde düzenlenen operasyonda çatışma sonucu şehit düşen Şehit Piyade Komando Er Tuncay Çanak’ın ailesini ziyaret ederek şehit ailesinin dualarını aldı.

Başkan Erdem ‘’Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız, sizler bizim baş tacımızsınız. Şehit babamız Tuncay Çanak’ın nezdinde tüm şehit babalarımızın babalar gününü kutluyor, şehit ailelerimize hayırlı bayramlar diliyorum.’’dedi.