Geri Dön

BAŞKAN ERDEM’DEN BAYRAM ÖNCESİ YÜZLERİ GÜLDÜREN HİZMETLER

13-06-2024 Kurban bayramı öncesi yüzleri güldüren projeleri hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ‘’ Her bir hemşehrimiz eşit şartlarda mutlu bir bayram yaşayacak.’’ Dedi.

BAŞKAN ERDEM’DEN BAYRAM ÖNCESİ YÜZLERİ GÜLDÜREN HİZMETLER

13-06-2024 Kurban bayramı öncesi yüzleri güldüren projeleri hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ‘’ Her bir hemşehrimiz eşit şartlarda mutlu bir bayram yaşayacak.’’ Dedi.

Kurban bayramı öncesi yüzleri güldüren projeleri hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’ Her bir hemşehrimiz eşit şartlarda mutlu bir bayram yaşayacak.’’ Dedi.

Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, kurban bayramı öncesinde gerçekleştirdiği üç dikkat çekici kampanya ile vatandaşlarının yüzünü güldürdü. "100 Çocuk 100 Gülümseme 100 Mutluluk" adlı kampanya, hayırseverlerin yoğun ilgisiyle hedeflerini aşarak büyük bir başarıya imza attı. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla sağlanan 326 hediye kartı, 183 ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlık sevincine dönüşerek bayram öncesinde çocukların yüzlerinde kocaman gülümsemeler yarattı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN

 

Sosyal belediyeciliğin en önemli unsurlarından biri olan vatandaşların eşit şartlarda yaşamasını sağlamak için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Başkan Şükrü Erdem, ‘’ Gönüllere dokunan yüzleri güldüren hizmetlerimizle bu bayram her vatandaşımızı mutlu etmenin gururunu yaşıyoruz. 100 çocuk olarak başlatmayı hedeflediğimiz proje, gönlü zengin ilçe halkımızın destekleriyle hedefleri aşarak, büyük bir başarıya imza attı. Çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın istedik. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.’’ Dedi.

 

Kurban Bayramı öncesi, yaşlı, özel birey ve yatalak durumda olan kadın ve çocuklara kuaför hizmeti sunan Mustafakemalpaşa Belediyesi, saç kesimi, saç boyama ve kişisel bakım işlemleriyle vatandaşların yüzünü güldürdü. Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 25 ihtiyaç sahibi vatandaşı gönüllü kuaför Gülşah Son Karagöz’ün yetenekli dokunuşlarıyla Kurban Bayramına hazırladı.  

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Başkan Şükrü Erdem'in öncülüğünde gerçekleşen bu anlamlı hizmet, vatandaşların büyük takdirini kazandı. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, unutulmadıkları için mutluluklarını dile getirerek Başkan Erdem ve kuaför Gülşah Son Karagöz'e teşekkür ettiler.

Bu dokunaklı hizmet, bayram öncesi manevi bir destek sağlarken, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kurban bayramı hizmetleri son bulmuyor. ‘’ Bir Kurban Bin Tebessüm’’ kampanyasıyla Mustafakemalpaşa’da mutluluk köprüsünü genişleten Mustafakemalpaşa Belediyesi, kurban bayramı boyunca toplanan hayırları, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak. 

 

Kurban bayramı öncesi 32 kurban bağışlandığı bilgisini paylaşan Başkan Erdem, ‘’ Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan 32 kurban bağışını alarak, bayrama hazırlanıyoruz. Kampanyamıza desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız bayramın 4. Gününe kadar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirler. Şimdiden tüm hemşehrilerimin bayramını kutlar, sevdikleriyle huzurlu mutlu bir bayram dilerim.’’ İfadelerini kullandı.