BAŞKAN ERDEM’DEN ANLAMLI ZİYARET

11-05-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem anneler günü dolayısıyla 2005 yılında Şırnak Badem Tepe bölgesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kemal Etiler'in ailesini ziyaret etti.

BAŞKAN ERDEM’DEN ANLAMLI ZİYARET

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem anneler günü dolayısıyla 2005 yılında Şırnak Badem Tepe bölgesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kemal Etiler'in ailesini ziyaret ederek, ‘’Şehidimizin bizlere emaneti kıymetli Müberra annemizin anneler günü başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Erdem sabah saatlerinde, 2005 yılında Şırnak Badem Tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının döşemiş olduğu mayına basması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kemal Etiler'in Fevzidede Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek şehit ailesinin acılarını paylaşarak dualarını aldı.

Şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerimizin her zaman yanındayız ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Şükrü Erdem,’’ Şehit annemiz Müberra Etiler başta olmak üzere tüm şehit annelerimizin anneler gününü kutluyorum''  dedi.