BAŞKAN ERDEM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

14-07-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

BAŞKAN ERDEM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Erdem ‘’ Tam 8 yıl önce, milletimizin iradesine ve demokrasisine kastedenler, Türk milletinin kararlılığı ve cesareti karşısında hüsrana uğradı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, kanının son damlasına kadar savaşarak bağımsızlığını kazanmış aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünü benimseyerek, 15 Temmuz gecesi demokrasisine sahip çıkmıştır.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna şehit olan tüm kıymetlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ Dedi.