Başkan’dan yemek salonu açılışı

20-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede hizmet vermeye başlayan Deniz Yemek Fast Food Cafe’nin açılışını gerçekleştirdi.       Başkan Kurtulan, Hamidiye Mahallesi

Başkan’dan yemek salonu açılışı

Başkan Kurtulan, Hamidiye Mahallesi İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan işyerinin açılış kurdelesini, yapılan duanın ardından işletme sahibi Murat Aykaz ile birlikte kesti.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, gelişen ve değişen Mustafakemalpaşa’nın ihtiyaçlarının her geçen gün arttığını dile getirirken, esnaflarında bu gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya gayret göstermeleri gerektiğini belirtti.

Esnafların her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Kurtulan; “ Esnaflık bir üniversite gibidir. Onlar kazancı Mustafakemalpaşa’nın kazancıdır, bu bizi mutlu ediyor. Hizmete açtığımız bu yemek salonu da özelikle başta öğrencilerimize olmak üzere vatandaşlarımızın kaliteli yemek ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacaktır. İş yeri sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, açılışın ardından vatandaşlara yemek servisi yaptı.

.