Geri Dön

BAŞKAN’DAN ‘UĞUR BÖCEKLERİ’NE ZİYARET

07-12-2011  Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kurs faaliyetlerini hızla sürdüren Uğur Böceği Kültür Merkezleri’ni ziyaret etti.    Yunus Emre, Hamidiye, Atatürk, Sırmalar,

BAŞKAN’DAN ‘UĞUR BÖCEKLERİ’NE ZİYARET

07-12-2011  Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kurs faaliyetlerini hızla sürdüren Uğur Böceği Kültür Merkezleri’ni ziyaret etti.    Yunus Emre, Hamidiye, Atatürk, Sırmalar,

   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kurs faaliyetlerini hızla sürdüren Uğur Böceği Kültür Merkezleri’ni ziyaret etti.

   Yunus Emre, Hamidiye, Atatürk, Sırmalar, Şeyh Müftü, Akar ve Züferbey Mahallesi olmak üzere 7 adet şubeyi gezen Başkan Kurtulan, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

   Her mahallenin kendisine özgü yapısının olduğunu ve kurs eğitimlerinin, bu durumun dikkate alınarak yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “  Merkezlerimizdeki yeni eğitim ve öğretim yılı heyecanla devam ediyor. Yeni dönemde; iğne oyası, kurdela nakışı, deri mefruşat, kırkyama, tel kırma, karakalem, İngilizce, okuma-yazma, diksiyon, hat, tiyatro, gitar, bağlama, satranç, vitray, çini seramik, koro, tekvando, bocce, halk oyunları, engelli vatandaşlar için de sportif faaliyetler konularında eğitim verilecek. Kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini yıl içerisinde yapacağımız çeşitli etkinliklerle sergileyeceğiz. Bunun yanında yapılan ürünleri pazarlamanın, kadınlarımızın ailelerine ekonomik kazanç sağlamalarının yollarını arıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var” müjdesini verdi.

Yeni kurs programları

   Kurs öğretmenlerinden, süren eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Sadi Kurtulan ayrıca Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nde; insan sağlına yararlı yemekler, gençleri geleceğe hazırlayacak ‘evlilik okulu’ ve aile içi iletişim konularında da kurs programları hazırlayacaklarını kaydetti.

   Ziyarette, kursiyerlerin istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Kurtulan; “. Üretmek en önemli iştir. Üreten toplum her zaman daha ileriye gider ve daima önemli işler başarır. Tüm kursiyerlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendini geliştirmek ve sosyal aktivite kazanmak isteyen tüm vatandaşlara hizmet veren bu merkezlerin Mustafakemalpaşa’nın tüm semtlerine verdiği heyecan devam edecektir. Bizler, sizlerin yanındayız” dedi.

.

.