Başkan’dan pide salonu açılışı

30-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hamzabey Mahallesi’nde hizmet giren ‘Pideci Baki Usta’nın açılışını gerçekleştirdi.     Türk mutfağının doyurucu lezzeti pidenin, farklı

Başkan’dan pide salonu açılışı

Türk mutfağının doyurucu lezzeti pidenin, farklı çeşitlerinin vatandaşın damak zevkine sunulduğu işyerinin açılışına, Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş ve esnaf katıldı.
    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yapılan duanın ardından işyeri sahibi Baki Sarımehmet ile birlikte işletmenin açılış kurdelesini kesti.
    İş yeri sahibine başarılar dileyen Başkan Kurtulan, ilçeye canlılık katacak bu tip işletmelerin açılmasının sevindirici olduğunu söylerken; “ Bu tür işletmeler bir esnaf üniversitedir. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.
    Açılışın ardından tüm katılımcılara pide ikramında bulunuldu.

.